vrijdag 30 april 2010

Donderdag 29 april

Een rustige dag want de leraren van Carneiro Ribeiro staken vandaag. We gingen in de namiddag naar EFA om een ontspannende activiteit te geven. We startten met slechts enkele leerlingen, die zin hadden om scoubidoubandjes of bloemen in crèpepapier te maken. Algauw zat de refter vol en hadden we onze handen vol om iedereen de techniek uit te leggen. We aten om 19u mee met de leerlingen. Het menu was tripas met rijst en bonen. Dit leverde heel wat hilariteit op voor de meisjes toen ze ons uitlegden dat we darmen aan het eten waren, waar zij wel heel verlekkerd op zijn. Sien gaf haar portie stiekem weg aan een meisje, daar waren de anderen jaloers op en pikten het zelfs uit haar bord. Elisiane en Lisiane, twee van de oudste klas, vroegen ons of we nog eens meewilden naar hun meisjeskamer. Ze zouden onze haren stijlen. Wat was dat lang geleden! (voor Sien) Dit was Riet haar eerste keer... We kregen onze bedenkingen wanneer ze onze haarscheiding naar het midden verlegden, toch wel een vreemde mode hier! We namen afscheid van onze leerlingen, want we zien hen waarschijnlijk nooit meer terug. Wat doet dat raar.

3 opmerkingen:

  1. Sientje,

    Bij het lezen van de blog, heb ik gezien dat het een fantastische ervaring was voor jou en Riet. Leuk om te merken dat jullie je zo goed amuseren.

    Geniet maar van de laatste dagen! En neem maar goed afscheid van de leerlingen en waarschijnlijk ook van de vele vrienden die jullie daar gemaakt hebben.

    Ik weet al één ding zeker. Ik ga een beetje jaloers zijn op je mooi tintje. In België kun je dat alleen maar krijgen als je iedere week vele uren onder de zonnebank ligt en dan nog!!!!

    We verlangen al om je terug te zien en naar je verhalen te luisteren.

    Groeten van de grote zus,
    Griet
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sienemien!!

    Geniet van de laatste dagjes en tot gauw!!
    We miss yoeeeee <3

    Groetjes maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Riet en Sien,

    Ik maakte helaas de namiddag-voorstelling niet meer mee en kon dus ook geen afscheid nemen en vooral mijn bewondering uitspreken voor het mooie werk dat jullie doen!

    Groet,
    Koen Vlaeminck (koen.vlaeminck@kerknet.be)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor uw reactie. Die wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.
Obrigado pela sua resposta. Que é publicado o mais rapidamente possível.